Befimmo

Befimmo en Silversquare creëren samen coworkingruimtes

Economische indicatoren en arbeidsmarktonderzoeken tonen aan dat onze manier van werken en leven volop aan het veranderen is. Voor de coworkingsector is dat zowel een uitdaging als een opportuniteit.

Befimmo, beheerder van kantoorvastgoed, en Silversquare, leider in België op het vlak van coworking, hebben daarom een strategisch partnership gesloten om in kantoorgebouwen coworkingplaatsen te creëren.

Deze samenwerking ‘Silversquare @Befimmo’ is de eerste in zijn soort in de Belgische vastgoedsector. Silversquare richt kantooroppervlaktes in als coworkingruimtes. Befimmo zal de vastgoedsector en ondernemingen begeleiden in de overstap naar de arbeidswereld van morgen.

De coworkingruimtes zijn niet alleen bestemd voor externe gebruikers, maar ook voor de huurders van Befimmo, ongeacht of zij het pand zelf betrekken of niet. ‘Silversquare @Befimmo’ wil tegen 2019 4 tot 5 ruimtes ontwikkelen.

De eerste coworkingplekken zullen te vinden zijn in het Triomfgebouw in Elsene. Dat ligt vlak bij de ULB/VUB en is bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De opening is gepland voor het eerste kwartaal van 2018. Op termijn kunnen alle gebouwen van Befimmo waar multiverhuur plaatsvindt, een ‘Silversquare @Befimmo’ centrum krijgen.

Ontdek de winnaars