Fosbury & Sons

Coworking-initiatief maakt ‘Het Nieuwe Werken’ aanlokkelijk

Fosbury & Sons introduceerde op de eerste verdieping van de voormalige Electrabel-toren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen eind 2016 een unieke coworking-plek. Een professionele omgeving die allerminst op een klassiek kantoor lijkt. De oorspronkelijk voorziene 250 werkplekken waren in geen tijd verhuurd aan ondernemers, bedrijven, start-ups en freelancers die er (samen)werken en mekaar ontmoeten. Zo ontstaat er een kruisbestuiving tussen potentiële klanten, leveranciers en collega’s.

Omwille van het grote succes werd in 2017 extra werkruimte voorzien. Ook die is ondertussen volledig verhuurd. In april 2018 komt er nog eens 1500m2 bij. Ook horecazaak Coffeelabs nam intussen zijn intrek in de coworking-plek. Fosbury & Sons biedt de huurders verschillende diensten aan, zoals een shared company car.

Fosbury & Sons wil het net iets makkelijker maken om de perfecte balans tussen werk en privé te vinden. Met een glimlach naar je werk komen, is prioriteit. Tegelijk hoopt de coworking-plek bedrijven te overtuigen om zich (opnieuw) in het stadscentrum te vestigen. In 2018 plant Fosbury & Sons een coworking-plek te openen in Brussel.

Ontdek de winnaars