MyAddOn pimpt krukken en rolstoelen

Het doel van MyAddOn? Een frisse wind laten waaien in de sector van zorghulpmiddelen en komaf maken met stigmatiserende producten. Het bedrijf wil mensen met een beperking en senioren een assortiment van kleuren en modellen aanbieden, zodat ook zij hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Bovendien wordt via deze add-ons zelfredzaamheid en comfort geoptimaliseerd van de krukken of rolstoel.

Elke ontwikkeling vertrekt van het standpunt van de gebruiker, waarbij gebruikers van rolstoelen, krukken of looprekjes een concreet probleem of frustratie kunnen melden. MyAddOn besteedt ook aandacht aan het materiaalgebruik en de end-of-life, zodat alle producten gerecycleerd kunnen worden.
Dankzij de universele MyAddOn-opzetstukjes wordt elke kruk of rolstoel niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en handiger. Als eerste product lanceert het merk de MySleeve, een soort kousje dat je over de handvaten van een kruk schuift. MySleeve voorkomt handpijn, maar vooral vallende krukken en uitglijden door zweterige handen.