Welke slimme projecten maken volgens u België beter? Ontdek de 50 genomineerden en stem mee!

Smart Belgium Awards 2017: welk project krijgt uw stem en wint de Publieksprijs?

50 genomineerde projecten zijn in de running voor 5 Smart Belgium Awards. Een jury kiest de winnaars. Maar ook uw mening telt. Stem tot en met zondag 18 maart op uw favoriete project en beloon het met de Publieksprijs.

De 50 genomineerde projecten verschenen de voorbije weken voor de jury van de Smart Belgium Awards 2017. Ze verdedigden er met overgave hun slimme projecten voor een betere samenleving.

Nu zij hun verhaal verteld hebben, willen we uw stem horen. Smart Belgium is er immers voor iedereen. Zeg ons welk project u inspireert en misschien wint het wel de Publieksprijs. Zo draagt ook u bij aan een betere samenleving.

Stem op elk project dat u ‘smart’ vindt

Vindt u meer dan één project de moeite waard om op te stemmen? Geen probleem. U kan stemmen op zoveel projecten als u wilt, maar geen 2 keer op hetzelfde project. Stemmen kan tot en met zondag 18 maart op belfius.be/smartbelgium.

De winnaars van de Publieksprijs en de 5 Awards in de categorieën City, Company & Care worden bekendgemaakt tijdens het Smart Belgium Event op 21 maart.

Ontdek de 50 genomineerden en stem nu!